Mormor! ♥

Nu sticker jag till Mölnlycke och min kära mormor, myyyys! ♥


Jag kanske borde twittra istället med tanke på längden på mina inlägg...och bara Photo Booth-bilder blir det också...sorry!


Första advent

Idag har jag bakat pepparkakor med mamma o pappa! Myyyyys ♥

Nu är jag dödstrött. Imorgon planerar jag att vara hos mormor, även om hon inte vet om det än. Detaljer säger jag. Detaljer.

Puss!

I'm not gonna teach him how to dance with you. He's got two left feet and he bites my moves...

Hade egentligen tänkt gå ner till stan när jag var färdig för en timme sen. Men så regnade det o var så tråkigt så jag väntade lite. Och nu har det gått en hel timme. En timme där jag plockat ur diskmaskinen, gått omkring, försökt städa lite på mitt rum (för att sedan stöka till det igen, ska göra ett ordentligt ryck efter maten) och tänkt att det var hemskt onödigt att jag tog på mig linser idag för att undvika regn på glasögonen, om jag ändå inte ska ut. Hm.

Som ni märker har den här timmen inte direkt varit den mest aktiva eller för den delen hjärn-aktiverande i världshistorien. Men men. Nu tänker jag äta upp resten av fisksoppan, mums!


Hittade en gammal blus i garderoben och tänkte "Åh! Perfekt!".
Nu när jag haft på mig den en stund inser jag varför den aldrig används: den åker upp, snurrar och har sig, håller på att bli tokig!


Puss!

Wiiiiiiiiiiiiiiii!

Nu sticker jag till Sarah och planerar att nöta ut hennes Wii!

Puss på er!

She likes red lipstick fish and chips, Orange juice and trips to the seaside!

Sitter och äter lunch i mina nyinköpta jeans. Tänkte ha dom ikväll och det är ju skönast om dom är uttöjda då. Lättare och svänga dom lurviga då, liksom. Sen ska jag dammsuga och efter det är det belöning med en lussekatt. Söta Angelica som jobbar hos oss hade köpt en till mig också! :D

Sedan kommer Sarah och Olivia så det här är nog det sista ni hör från mig idag. Men tre inlägg, shit det hör inte till vanligheterna. Men när jag tänker efter har alla på något sätt handlat om mina nya jeans. Ja så går det när man är entusiastisk över något. Äntligen har jag TVÅ par jeans att välja mellan istället för ett enda par att gå i jämt.

Och just det, dagens låt! Hörde den på H&M där jag för övrigt hittade en blus som jag inte kommer kunna få ur huvudet (den fick tyvärr stanna kvar i butiken, snyft!). Så himla fin. Cremevit med svarta knappar, lite krås och en svart rosett vid översta knappen. Love! I alla fall, här är låten!


Dom e uppe på taken, alla e högt över staden...sommarn snurrar fort när vi bara snöar bort


Myströjan är på och jag är klar! Nu blire jeansshopping!


Puss!

Nedför backen, över torget, åh jag älskar älskar den här stan!

Hoppsan, jag somnade visst om. Tanken var att jag skulle vara på stan nu, men jag sitter här och kikar ut över taken. Jag tycker det är så himla mysigt och äta frukost och se molnen, träden och taken, inga människor i sikte bara lugnt morgonljus.

 

Idag är tanken att jag ska köpa nya jeans. De här närmare bestämt, hoppas dom inte är slut eller nåt. För kag tänkte dra på mig dom ikväll...

 

Nej, nu ska jag äta här så jag kan duscha.

Puss!


Almost done!

Jag har skurat spisen, skurat badrummet, dammat ur kryddskåpet, tvättat ur kylskåpet, slängt åtta påsar med skräp hittills och packat i princip allt. Bara flytta krukan på balkongen och rensa papper kvar att fixa. Men det får bli senare, för snart är tjejerna på ingång!

Jag tror aldrig min väska varit såhär välfylld...

Packing

Då var hemresa beställd till 11.57 imorgon. Nu ska jag städa resten av dagen! Och packa!

Puss!

Pasta á la Ida och Pappa

Igår gjorde jag och min fina pappa pasta, min fina mamma gjorde pastasås men fastnade inte på bild! ♥




Den blev jättelång och jättegod!

Change

Kände att det var dags för en lite mer glad och ljus...och framför allt tjejig desig. Får se hur länge jag står ut med det rosa o gröna...

Just ja, ser ni inte förändringen, uppdatera sidan!

Att göra

Saker att göra innan jag åker på onsdag:
Säga upp lägenheten
Lämna in papper för att "officiellt" sluta på skolan
Städa badrummet
Städa resten av lägenheten
Dammsuga + Damma
Rensa kylskåp och skafferi
Torka ur kylskåpet
Fälla ihop balkongmöblerna etc
Packa kläder
Umgås med mina underbaringar (och äta tårta!)

Jag har inte ens varit här i tre timmar och längtar redan hem. Då känns det ännu mer som jag tagit ett bra beslut.

Pro

För här sitter jag med min nya Macbook proooooooo! :D:D:D

Happppyyy!

Puss!

Idiot.

Jag blev just så himla irriterad så det blir inget inlägg just nu. Återkommer senare.

U say somethin bout my friends and I come get u!

Grattis till miiig!

För jag fyller 20 tralalalalalaaa! Grattis till mig!


Fina va? Fick dom imorse av mamma o pappa. Ja, det är 20 stycken. Champagne o ett underbart halsband fick jag också!

 

Mormor gick precis hem efter att ha varit här med tårta, som för övrigt var supergod!
Kaffe, tårta o min mormor - helt oslagbart! ♥

Puss!

 


New adventures




Saker jag kommer sakna i Kalmar:
Kriss, Sofa, Maggie o Aida enormt!!
Corners pommes
Sola framför huset med jordgubbar
Våra förfester
Nabokvällarna
Fredagsfikorna på stan
Radioflummet
Den välstädade Gina-butiken (dom här i stan är rätt kaotiska)

Men well. That's it. Nu blir det nya äventyr!

Har jag sagt att jag har världens bästa föräldrar?


Supersize me?

Jag gör som Kriss sa. Äter upp allt skräp så jag inte har det kvar sedan. Vilket innebär att jag just nu sitter här med cola, chips, nötter och lite choklad. På en måndag. Ja ibland får man, faktiskt. Nu ska jag titta på CSI för jag är evinnerligt trött efter skolan.

Hörs sen, puss

Söndagsångest.

Ni som tycker ni har söndagsångest för att ni...
...vaknat upp i en ful killes/tjejs säng imorse
...vaknat upp i fel säng efter en våt lördagsnatt
...druckit för mycket
...hånglade med för många kvällen innan
...sa saker ni inte skulle säga på fyllan
...hamnade på foton ni inte borde i fylledimman
...helt enkelt inte ens fick det ragget ni tänkt er igår natt.

Ni har ingen som helst aning om vad söndagsångest faktiskt innebär. Det har ingenting med alkohol, sex eller foton att göra. Och det är inte bara begränsat till söndagar. Så mycket kan jag säga.


00.53: Have you ever felt you have to get out but just can't?

Sicken kombo

Jag insåg just att jag är som ett litet barn. Jag är inte van att ha varken chips eller cola hemma, så när det nu finns kan jag inte hålla tassarna borta. På mitt soffbord står nu en liiten skål med chirre (den allra minsta skålen jag kunde hitta dårå), ett glas cola och för att toppa en kopp rabarber o grädde-te. Sicken kombo!

♥ Myshelg med söta flickor! ♥

Mina söta flickor har åkt hem, dom sitter på tåget as we speak. Jag är hlet slut och jättetrött efter en jättemysig helg som har varit lugn och skön och besått av mys. Men är man inte heelt kry så blir man trött ändå. Fast nu är det mest hostan som är kvar, tack o lov!
Vet inte riktigt vad jag ska skriva egentligen. Så jag ska fortsätta äta min choklad och dricka mitt te. Och dricka på Tess vatten. Hehe. Loka skogsbär var riktigt gott, aldrig smakat den innan!

Puss på er så länge!

Två tips

För någon timme sedan undrade jag vart sjutton min toarulle hade tagit vägen. Jag behövde liksom snyta mig och den stod inte bredvid sängen som vanligt. För en stund sedan öppnade jag torktumlaren med mina sängkläder.

Tips ett: Tvätta aldrig en toarulle med massa toapapper på.
Tips två: Torktumla det definitivt inte. Det är skitjobbigt att göra rent luddfiltret o damma hela maskinen, och du måste andas in massa vitt damm under tiden. Fy!

Nighty

Nu har jag städat lite. Blir sjutton svettig av att diska. Imorgon får jag sova till elva. Det är jag värd. Sen ska jag dammsuga och damma. Sen får Sarah, Pauline o Therese faktiskt vara nöjda!
Nu ska jag ta och dra täcket vöer min utmattade kropp (som ändå känns friskare än igår, och imorse)!!

Natt natt!

Tre gånger

Jag schamponerade håret tre gånger. TRE. Och ändå känns det inte som vanligt. Hoppas inte för mycket toning gått ur, det blir så jobbigt då. Var ju bara en vecka sen jag färgade och jag behåller gärna det bruna ett par veckor till innan jag måste färga om...
Nu ska jag se efter så att ingen tagit min tvättid, vilket iofs är väldigt troligt att dom har. Isf får jag tvätta imorgon. Om mindre än ett dygn nu är flickorna här! Jippieee!

Fy

Note to self: Kom ihåg att det inte alltid är sådär jättesmart att äta till CSI. Speciellt inte om man får se en halvrutten grön man...rätt...äckligt. Speciellt om man äter avocado...

Bättre o bättre dag för dag

Har snart ätit min första förkylningsmäck för dagen, ska snart göra en till. Dom är otroligt goda och med tanke på att jag mår mycket bättre idag än de senaste dagarna tror jag att all vitlök, honung och clementiner hjälper. Ja, och pronaxenen och bromhexinen också då såklart.

Förresten, är det någon mer än jag som tycker det är greeeat att Laurence Fishburne (Morpehus i The matrix) är med i CSI nuförtiden? I love it!

Puss

Fight the power

Jag har gjort min egen förkylningsversion av maggies avokadomäck.
Tog den fetaste vitlöksklyftan jag kunde hitta, pressade den på en macka bredd med smör. Sen avokado på det och lite lite creme fraiche för att hålla ihop allt (men bara lite, det är ju slembildande och mer av sånt behöver jag inte) å så salt o peppar...nu stinker jag vitlök, och mer av denna vara ska förtäras. Vitlök alltså.

Host ynk o host

Jahapp. Då har man hostat sig lite pigg då. Och hungrig. Eller. Egentligen är jag astrött men så fort jag lägger mig ner och ska sova börjar jag hosta som jag aldrig gjort förr, jag gick och la mig tjugo över nio, men here I am - still awake.... Hoppas att tigerbalsamet råder lite bot på hostan iaf. Hungrig är jag. Men jag orkar inte gå upp och börja frysa igen bara för att göra några mackor. *ynk*

Dessutom, vet ni hur jobbigt det är att sova när man bara vill gråta? Men inte kan gråta för om man gör det blir det massa slem och svårt att andas? Skitjobbigt.

Nu ska jag ge insomnandet ett nytt försök. Förhoppningsvis sover jag till tolv imorrn och vaknar och mår lite bättre.

Word!


infinitebutterflies


Oxhagen news

Nyheter från sängen sen sist jag skrev:
Det har blivit mörkt
Dom i husen mitt emot har kommit hem och tänt sina lampor
Jag har gjort mer te
Upptäckt en finne ovanpå örat (intresseklubben antecknar?)
Ätit en kaka till (är man sjuk får man frångå sin annars väldigt nyttiga kost)
Borstat håret
Fått choklad på min t-shirt och inte orkat ta bort det
Halvslumrat igenom Twilight
Gått upp och insett att det är otroligt kallt utanför täcket

Shit vilket intressant liv jag lever.

Något positivt

Om det finns något positivt med att vara sjuk skulle det väl vara att man får titta på hur mycket film man vill, och dricka hur mycket saft som helst.
Hittills idag har jag sett: halva "Dear Frankie" (såg andra halvan igår) och Nya GG-avsnittet. Just nu tittar jag på Twilight (för tredje gången) och planerar att se "Secret life of bees" också. Fler tips?

Nu ska jag äta. Aptiten är det inget fel på i alla fall!

Puss!

Svinis?

Vilka symtom får personer som är sjuka i den nya influensan A (H1N1)?

 

kan ge feber Ingen aning, tar aldrig tempen o har ingen termometer
snuva Check!
hosta Check!
ont i halsen Check!
huvudet Check!
kroppen. Check!

Du blir oftast trött och kan ibland kräkas och få diarré. Den nya influensan kan ibland ge lunginflammation. Om du får svårt att andas bör du därför kontakta läkare. Nope. Eller ja lite svårt å andas men de e ju pga det jäkla slemmet som kirrar hostan också...


Så vad tror ni? Kanske en liten knorr är på G också? Jaja blir det inte värre än såhär kan jag lika gärna få den. Men jag måste va frisk till på fredag. Okej svinis?

 

Jaja, sen kan det ju faktiskt vara en helt vanlig elak förkylning...


Hemlängtan

Jag vill hem. Något förfärligt. Jag vet inte vad jag vill. Jag vet bara att jag vill hem. Så otroligt mycket.



Ni är världens bästa...


Svenska järnvägar. Släng er i väggen.

SJ!
Förbannade företag vad tror ni egentligen!?

Jag måste ju ge min åsikt om Svinis

Bloggkommentatorerna. Jag tyckte om deras blogg förut. Tyckte det var bra att några kommenterade vad de större bloggarna tyckte o tänkte, och fick igång en egen debatt på sin blogg, där fler än bara de som följde just den aktuella bloggen kunde komma till tals.
Men nuförtiden känns de bara bittra. Som om de bara vill fördumma alla. Det är liksom ingen trevlig ton i några inlägg. Missförstå mig rätt jag älskar ironi, cynism och allt vad det är. Men it's a fine line. Som inlägget om vaccinet idag. Så onödigt.

Ja, jag är helt emot det och det står jag för. Jag skulle aldrig låta någon ge mig det. Det är knappt testat, inte godkänt i usa (inte för att de har rätt ,men det är ett stort jäkla land) och dessutom är den här influensan inte mycket farligare än de vanliga. Eller jo. Hur jag än säger kommer någon dumförklara mig. För visst, den går på unga mer, man får lättare efterföljande sjukdomar som t ex lunginflammation. Men ändå. Tänk ett extra varv i alla fall.

Influensor kommer och går. Och nej, jag tycker verkligen inte om att min kära pappa har vaccinerat sig, och händer det något med honom. Ja då. Då. (okej det lät lite hysteriskt men jag tycker hela den här debatten är hysterisk).

Nej, jag är absolut ingen expert. Finns säkert sådana som är mer pålästa än mig. Men snälla tänk en gång till på varför ni tar sprutan. Ta den inte bara för att "den är ju gratis". Gratis är inte alltid gott.

Sesame street vs Berlinmuren

Alltså, jag tycker googles loggor som firar att Sesame street fyller 40 år är hur söta som helst. Verkligen! Men idag är det faktiskt 20 år sedan Berlinmuren föll...är det bara jag som tycker det är aningen viktigare?

Muttation

Jag ligger hemma på sofflocket med huvudvärk, halsont och allmän seghet och skum känsla i kroppen i allmänhet.
Tre av mina flickor sätter sig dock och sänder radio om 20 minuter.

Lyssna här om ni vill!

Vill ha!

Not Ready tee by wordboner. Available from MySoti.com.
Ge mig?!

Hur mycket jag än vill så GÅR det inte...

Det är inte bra just nu. Jag har ont i halsen och har någon läbbig rethosta. huvudet är tungt och jag blir kallsvettig av en kort cykeltur till Maxi. Jag har inte tid att bli sjuk. Inte nu.
Dessutom ser det mörkt ut...om jag ska få ihop mitt liv måste jag nog hoppa foto-kursen. Hur ont det än gör att skriva det. Det finns inte en chans att jag hinner skriva uppgiften till torsdag. Boken finns bara som ref på bibblan och inte i bokhandeln. Vi slutar typ 17 varje dag. Jag lär inte hinna ta studiofotot som ska vara klart nästa vecka, och jag har inga
idéer till vernissagefotot. Ångest är det här, på riktigt.

22 februari 2007

Ser ni hur lockigt mitt hår var? Typ perfekt. Varför är det inte så nu? Snyft.

God natt!

Caballos

När jag läser såna här inlägg saknar jag dom där djuren något förfärligt. Men jag kan inte på något sätt se hur jag skulle få plats med dom i mitt liv just nu. Men den dagen kommer förhoppningsvis. Så småningom. Den som väntar på något gott...

Clementingubbar

Det här är barndom för mig. Och ja, jag gör det fortfarande ofta när jag ska äta clementiner. Även om dom på något sätt inte alls ser ut som dom mamma och mormor brukade göra, fastän jag gör på samma sätt.

Sängen, datorn och jag


Idag ligger jag i sängen och umgås med min dator. Se klart Gudfadern II sen se The nanny diaries och Catch and release står på schemat. Och så tänker jag äta hela förpackningen med ballerina pepparkakor. Och sex stycken clementiner. Kanske pizza ikväll, om jag orkar gå utanför dörren. Just det, en nap också, för som omväxling känner jag att jag nog skulle kunna sova på dagen.

Puss

Lady in red


Tryck på småbilderna så blir dom större!

Idag är jag en supersnygg brunett i min nya helt fantastiska klänning! Örhängena fick jag på köpet för att jag satte sprätt på en viss summa pengar. Ja älskar som också. Dom är jättelånga, dinglar och är guldiga. Perfekta med andra ord! Vid närmare eftertanke är jag helt klädd i Bikbok ikväll! Ja förutom underkläderna dårå.

Ha en trevlig kväll, vi kanske ses i dimman? Hihi
Puss!

Utväxt? Pfft.

Imorse tittade jag på mitt hår i spegeln. Nyss köpte jag hårfärg. Nu ska jag färga håret. Jag kan ju inte gå runt med utväxt och dassig färg, det är ju inte fancy, eller hur Sof my darling?

Puss!

She's back!


Sen att jag inte planerar att matcha den med ett plastigt halsband och läskigt konstigt läpputtryck är ju en annan historia...


Trallalaaaa. Efter en stressvecka deluxe inklusive nån form av pms-kris är jag tillbaka! Den alldeles vanliga ovanliga Ida är här igen, och planerar att stanna. Hon har dessutom köpt en fantastisk röd klänning. Och två par strumpbyxor. Ett par svarta tunna med prickar (sånna där klassiska ni vet) och ett par likadana fast istället för prickar är det hjärtan. Hur sött?! Dessutom passar den utmärkt till morgondagens tema på Palace. Hollywood! Yay!
Idag har jag dessutom fått ett mail som kan göra att mina fem praktikveckor blir hur roliga som helst! På måndag vet jag. Håll tummarna för mig, okej?

Fredag!

Godmorgon! Nu ska jag kicka igång den här dagen. Vi hörs i eftermiddag!

Torsdag.

Iväg till skolan för planering med fotogruppen o lite examination ovanpå det. Kom just på att jag inte har någon aning om vad jag vill säga med mina bilder, och det kommer läraren garanterat att fråga....kan man svara att man bara ville ta roliga bilder? Spegla sin lekfulla sida? Att jag är färgglad? I dont know...toodles!

This is me. Or, one side of me.







Har förstått att färgerna varierar beroendep å vilken dator man sitter vid. De är iaf färgglada allihop så är dom matta o tramsiga på era skärmar är det fel fel fel!

God natt!

Nya idéer

Kom på en helt ny grej till upgiften. Så vem vet, om ett par timmar kanske jag har kasserat alla bilderna jag hittills tänkt mig. Men först måste jag rydda om i min lägenhet. Jag behöver nämligen en stor vit vägg som är...tom.



*cliffhanger*

En sån maskin...vahettere?

Hela min lägenhet vibrerar. Seriöst. Det är en sån där maskin som plattar till gruset jättehårt utanför. Håhåjaja, nu ska jag till skolan!

Sneak peak

Nu har jag tre av fem foton till imorgon. Hjälp. Måste till skolan också. Gaah. Och ringa simhallen! Bette get going again.

Bara å köra

Okej. Sovdags. Alldeles för sent och jag ska upp tidigt imorgon. Men det är bara å köra. Kan ju iaf lyxa med att ta frukost på sängen imorgon med Gudfadern. Perfect.

Just det, ny header också. Och en sneak peak, det börjar ju bli tradition!

Ja det är lite meningen att man ska ha svårt att fokusera ögonen. Bildfilen heter ju confused för bövelen! Hihi

Guinea pig? Not so much...

Som om jag inte redan har griller i huvudet säger mamma massa läbbiga saker om influensan. Hmm. Men jag läste lite nu och tror fortfarande inte jag vill vaccinera mig. Jag menar, mor min hade läst att det bara var testat på 9000 personer. 9000, förstår ni hur FÅ det är när de nu vaccinerar miljoner?! Vi är ju marsvin allihop...fy...

Förlänga dygnet kanske?

Herrejösses. Dygnet skulle behöva 24 timmar vaken tid just nu! Jag är inte sen med en endaste grej, ändå vet jag inte hur jag ska hinna. En av uppgifterna är dock rätt lugn. Jag ska se gudfadern. Undrar om jag inte ska ta och göra det ikväll, för att andas lite. Ja, ettan då alltså.

Det rullar

Det rullar det rullar. Snabbt också. Precis så mycket att man gör en grej och hoppar direkt på nästa. Men som omväsling är allt roligt! Och det är ju skönt.
Nu ska jag se på en film, och ja tro det eller ej, men det är skolarbete. Yay!

Jaså? Så ni vill se ännu en sneak peak? Ja okejrå!


Bakgrunden ska fixas o färger kanske lekas med. Nu är det bara tre bilder kvar och jag vet precis hur alla ska se ut! Det här är så roligt!

Natti natt på er!
Puss!

Måndag.

I'm up! Frukost nu, sedan fota ännu ett porträttfoto, sedan skolan och göra uppslag i rasande fart. För nej, jag hinner verkligen inte sitta där mer än max max tre timmar idag. För jag måste ta ännu ett porträttfoto efteråt, köpa en bok, handla mat och massa annat livsnödvändigt. Så ja, om tjugo minuter ska jag kicka igång den här dagen. Men först ska jag dricka upp mitt te.

Puss

Nighty!

 


Såhär kan man se ut när det är Halloween och man leker med sin kamera...ja.


Nu ska jag i alla fall släcka för natten. Har gjort en av bilderna till fotokursen, fixat en uppgift som ska in på torsdag 90% klar och rättat mitt personporträtt. Way to go Ida! *klappar mig själv på axeln*
Nu ska jag vara ännu duktigare och läsa nån kvart i körkortsboken innan jag släcker.

Puss och sov gott!

Sneak peak



En liten sneak peak på min fotouppgift som ska in på torsdag. Porträtt var temat, och ja, självporträtt är ju alltid kul, tyckte jag!
En av bilderna alltså. Fyra till skall tas.

Sonntag Sunday Söndag Domingo

Fotofix, te och tända ljus är vad min kväll består av. Och så lite tidningsredigering och en dator på otroligt dåligt humör också dårå. Tur att Joshua Radin får mig att behärska mig och inte kasta ut den genom fönstret. För vi tycker ju om varandra, egentligen. Jag och datorn alltså.

Nattblogg!

Note to self: Ta aldrig mer på dig tunna strumpbyxor när det nästan är vinter. Och om du upptäcker att det är frost - ta en taxi hem. Nu ska jag krama min varmvattenflaska och hoppas att jag fortfarande är frisk imorgon bitti. För fy, jag har föreläsning klockan 11. Föreläsningen tror jag är jätterolig, men ja, kunde den inte börjat 13? Hehe.

God natt på er! Puss!

RSS 2.0