Hoppsan

Oj. Nu har ja visst inte uppdaterat på över en vecka igen...men jag är bara så förfärligt uppe i tapeter, kök, plugg och pussar att det inte riktigt hinns med. Ni får helt enkelt ursäkta.

Ägare: Ida Limkär


Säg hej till min nya vardagsrums och sovrumsutsikt!


Räddhare?

Saker är svårare att få ur sig när man verkligen menar dom. Jag är en sån jäkla fegis...

Skitskitskit


Det är molnigt, tråkigt, kallt och jävligt. Jag har huvudvärk och torra läppar. Min pojkvän hittar ingen lägenhet och jag kan inte hjälpa. Någon som har en kontakt!?

 

Blä. Nu drar jag med honom på loppis och stan och hoppas den här lördagen blir bättre. Fy.

Tack å hej.

Något roligt, tack!

Otroligt frustrerande när man har en uppgift och varken hittar några vettiga svar eller kommer fram till några i skallen. Tur att vi är en grupp iaf, som innehåller folk som kan mer om modernitet (som jag precis fått lite koll på) och sånna grejer. Seminarium idag, wish me luck!
Sen är det helg. En HELT ledig helg. Fantastiskt. Frågan är bara vad man ska hitta på. Något måste det bli i alla fall. Något roligt.

Toodles!

Plommon.

Efter en slappishelg är jag lite smått rastlös. Men håller på att försöka komma på hur jag ska råda bot på det...
Träffade Aida med tillhörande bfriend för lunch i fredags, oj så härligt det var att ses igen! Här har man umgåtts varje dag och plötsligt var det flera månader sen sist...

Håller på att måla naglarna plommonlila. Fasen...nu sabbade jag lite. Ska nog inte skriva såhär när dom inte är helt torra...

Tjing!

Då fick jag inte ens!

Oj oj oj den här kursen kommer bli så himla intressant. Bra höst! Dessutom är föreläsaren på den här delkursen helbra, sånt gillar vi.

Att jag dessutom hittade en jättejättesnygg skolväska igår gör inte saken sämre (eller okej, jag hittade den i svart och var ledsen, Sammi hittade den i brunt så jag blev glad).

För övrigt: jag har mindre koll det här valet än förra - och då fick jag inte ens rösta. Jag vill ju inte rösta bara för röstandets skull...i så fall blir det en blank röst. Men det känns också fel...

RSS 2.0