Sommarplanen.

Borde ju verkligen sova nu, men fick för mig att betala räkningar så passade på. Nu förstår jag inte riktigt varför jag tog allt på en gång. Känns ju så mycket hemskare än att sprida ut det lite...jaja.

Inte för att någon nödvändigtvis är intresserad, men lite sommarplaner kommer här. Känner att jag måste börja skriva här så jag har någon form av dagbok att kunna titta tillbaka i iaf =)

Om en vecka är det sommarlov, eller ja, lov från skolan i alla fall. Jag har späckat schema i två månader fram över. Vad jag ska göra? Jo, först tänkte jag ta det där förbenade körkortet nu i juni. Hoppas det går, ska göra allt jag kan i alla fall. Intensivkurs och sånt är bokat, fast här på hemmaplan. Enklast så.
Juli blir det jobb, jobb, jobb mån-lörd tillsammans med kärleken så att föräldrarna får lite semester. Hoppas vårt förhållande överlever. Gulp. Nej, men det är klart det gör för vi är så himla bra!!
Sen blir det augusti, eller ja, 31 juli och då åker vi till Portugal! Lägenheten är hyrd och flyget är beställt! Får se hur söndermobbad lilla jag blir av fyra killar efter en vecka, hehe. Eller det kanske snarare är jag som kommer terrorisera dem...

Utsikten från altanen. Helt okej om jag får säga det själv. Hihi.

Well, det var en quick runthrough om sommaren.
Nu är det sovdags. Imorgon är det hemtentaskrivning och alkoholföreläsning (för 750 spänn, seriöst, man måste gå den för att få ta körkort, de vill bara suga ut så mycket pengar som möjligt, morr)
Sweet dreams!

Hemtenta hemschmenta

Sitter med min gamla dator i knät (jag är en otroligt snäll flickvän som låter kärleken jobba på den nya istället för på denna sega) och skriver hemtenta. Varför blir man alltid fientlig till sina tentor till slut? Nästan oavsett hur intressanta man tycker de är...

<3

Mamma och pappa är två räddande änglar. Alltså. Åh.
Bästa!

Jäkla klantarsle.

Bra att man räknar med en summa och sen blir det ju typ 4000 kr över den, plus att jag inte visste att man skulle anmäla konto till skatteverket för att få återbäringen i juni.
Skit skit skit.

Utsatte nästan en man på bussen för mitt humör idag. Men man kan faktiskt säga ursäkta om man sitter på innersta sätet. Och dessutom fanns risken att han skulle trampa i mina jordgubbar. Morr.

Man ska inte skylla allt på universitetet och det gör jag inte heller. Men snälla. Planera inte in en femveckors kurs på typ TRE veckor igen och låtsas som om den är inbakad i föregående kurs. För det ÄR den inte.
Och seminarieledarna ska ju gärna diskutera boken. Inte bara säga de sidnummer vi nämnt som underlag för en diskussion. Som aldrig blir av. Nej, på torsdag tänker jag inte sitta av någon seminarietid. Han får mer än gärna bråka med mig närvaron, för då säger jag vad jag tycker.
Nu är det dags att slänga sig i sängen. Imorgon ska jag läsa 132 sidor. Dra ut citat ur de tre böckerna, och börja skriva på en av tentafrågorna och i alla fall göra hälften av den. Blir mycket kaffe tror jag. Och kanske bör köpa hem någon form av grönsak också. Känns inte som att min kropp får vad den behöver av jordgubbar...
Nighty

Borde läst kurslitteratur istället.


(Två hade redan åkt upp på gallret när jag kom på att photo bootha skapelserna :P)

Med viss risk att någon ur morgondagens kvällssällskap tittar in så måste jag visa. De ser så himla perfekta ut, mina muffins blir alltid fula! Men inte dessa inte, go Leilas recept och jag i kombo alltså!
Men, dom är inte färdiga riiiiktigt än. Imorgon väntar lite finslip!
Sov gott folks!

Jag kanske skulle blivit målare istället?

Målarfärg på fingrarna, fuck yeah!

Nu jäklar är jag i pysslartagen. En styck pinnstol är färdigmålad i härligt hallonrött, jag har massor av ramar till tavelväggen bakom soffan och det stora blå skåpet är grundmålat med vit färg i två lager. Nu ska jag bara ta med kärleken och välja en turkos nyans på färg så det kan bli färdigmålat (vi ska ju bo med det båda två och min beslutsångest är ju lite väl stor ibland...)!
Nu - dags för tandborstning för imorgon är det jag som öppnar affären.
Nighty!

Varför bara nöja sig med en färg om man hittat en modell man tycker om?


De här tre klänningarna kan vara ett av sommarens bästa köp! Sköna, snygga och med stora örhängen blir de perfekta även till fint. Kanske ska byta den puderfärgade dock, den är lite mer dassig i färgen i verkligheten. Frågan är om det då blir en rosa eller en grå istället?
Hmm...frågan är om det är snyggt med rosa till rött hår? Det kanske bara blir coolt?

Ceasar I love you

Jag har fått dille på ceasarsallad, bästa salladen någonsin!

Bakom mig ser ni början på min (vår) tavelvägg, som ska bli bra mycket maffigare än tre små ramar. Ikväll kanske jag får tummen ur o sätter upp några fler!

(och nej, Aida o Maggie, mina ögonbryn blev inte så brutalmörka när jag hade fått på mig smink och dessutom kladdat på lite concealer på dem. Nu ska jag lida en månad o sen färgar jag aldrig mer!)

Hopmixad plockinfo

Har skrivit så händerna är svettiga, på riktigt! Det betyder dock att jag troligtvis kan bli i princip klar ikväll och bara läsa igenom hemtentaskrället imorgon och istället ägna dagen åt att städa, och köpa ny färg till min stol, första lagret med förra färgen blev liksom starkt rosa istället för starkt hallonröd...

Nu - någon form av energigivande mat!

Inte en brownie, men kanske snart?

Jag har en rygg som var knallröd igår men som börjar bli brun idag, och ett ansikte som fått sån färg att jag trivs med endast mascara!
Varför kan det inte vara såhär året runt? Nej, man kanske ska bo någon annanstans så småningom...

RSS 2.0