Snart helg!


Fiiina fina crocusar står på mitt köksbord, och nybakta kakor i burken på tallrikshyllan!

Dags o äta upp frukosten här, sen är det två timmars föreläsning och sen, ja, då är det helg!


Kvällens tanke

Jag är så otroligt tacksam över att jag får vara omgiven av så mycket kärlek, från alla håll! Hoppas mina nära och kära känner att jag försöker ge lika mycket tillbaka ♥

Tisdag

Idag har jag varit duktig! Jag har läst allt till skolan som jag skulle, lagat mkt mat, rensat garderoben och tagit bort alla vinterkläder. Och köpt crocusar och hämtat ut min fina blommiga klänning (har inte provat än men den är fin iaf!).

 

Just det - skinnjackan hänger på en av krokarna i hallen nu, åh vad jag har längtat. Skinnjacka är ju lika med vår (även om jag får ha en tjocktröja under).


Nu ska jag se klart mitt Criminal Minds-avsnitt och sen kallar sängen på mig!


Det är dags för fredagsmyyyyyyyyyyys!


Jag har tjuvstartat soffmyset idag! Först sushi, nu kaffe och lite choklad som blev över häromdan.

Nu - Grey's, återkommer senare!


Vad har hänt?

Jag börjar nästan tro det är något fel på mig. Sen i måndags har jag liksom gått upp i väldans god tid, suttit ner i luuugn och ro och ätit frukost, och när jag har haft vänner eller familj hemma har jag diskat och städat undan direkt när de gått istället för att låta det vänta till nästa dag...vuxenpoäng? Eller ja, om man slutar räkna dem kanske det är vuxet istället.


Frukost-skål o sånt!

Iaf. Efter utvärderingen idag tar jag baske mig helg! Jobb efter skolan och en kursintroduktion imorgon eller inte, nu äre helg i min bok.

Ha en bra dag!

Du kom till slut ändå

I morse hade det hänt. Den där lilla subtila skiftningen. När luften doftar annorlunda och morgonkylan inte är så rå. När solen skiner klockan halv åtta på morgonen och fåglarna kvittrar.

Jag hoppas den är här för att stanna. Våren.

Sol, innan klockan åtta på morgonen!

För första gången på månader sitter jag ner och äter en god frukost i lugn och ro hemma på en vardag då jag faktiskt ska iväg. Och SOLEN skiner in genom fönstret. Helt fantastiskt!

Vad fort det gick!

Precis som för ett år sen vill jag nästan inte skriva något för att allt är så bra och härligt och ja, bra. Igår var en mysig dag med handling i Saluhallen och mys och vårfix här hemma. Och vi lyckades med en lammgryta till och med! Eller snarare - köttet blev bra, själva såsen var inte så god, men det var ju tycke och smak. Kärleken gillade den iaf.

Tack älskling för att du är du!

Kaffesug

Är dundermegaförkyld men ändå sugen på kaffe för första gången sen i söndags. Det mina vänner, det är ett gott tecken!

Fusion





För ett tag sedan var vi på världskulturmuseet och lekte på Kimono Fusion!

Hoppas hoppas!

Yay! Mailade och frågade varför sjutton klänningen fanns kvar om den var slut i lager - och det hade blivit ngt knas med min order! Beställde igen nyss, så håll tummarna för att det fungerar den här gången! (annars ligger jag ute med 500 pix bara för att det tar så lång tid o få tbx dom...)

Hoppas hoppas!

NOOOO!

NEEEEJ!

Fick ett mail om att klänningen är SLUT. (konstigt, för enligt hemsidan finns den fortfarande i alla storlekar...om de skickar ut mail kan de ju uppdatera sin hemsida också kan man tycka) SNYFT!

Och så har de ändå dragit pengarna från mitt kort, och säger att det kan ta 5-10 dagar o få tbx dom. Hallå eller? Är ni så snabba med mailkontakt kan ni gott o väl ge mig mina pengar lika fort eller? Hrmpf.

(Fast den är så ljuvlig att jag säkert kommer testa beställa igen så fort jag fått tillbaka pengarna...vill verkligen verkligen ha den!)

Tisdag 15 mars

Klockan är över fem och solen är fortfarande uppe! Underbart. Vårluft sipprar in genom den lilla glipan jag öppnat i köksfönstret. Härligt! Hoppas inte det där om att det ska komma snö i slutet av veckan stämmer, det får tamej sjutton vara nog med det nu!
Skönt när man är sjuk bara en dag, och det övergår i en lättare förkylning. Tack vitlök, grönt te, chili och ingefära, funkar varje gång!

 

Nu - Pommes med vitlöksdipp med massor av vitlök + ett avsnitt Criminal Minds. Sen åter till plugget!


Floral maxi dress


Kanske råkade beställa den här klänningen från asos nyss...kanske


Lite ynklig


Idag är jag hostig och ynklig. Varken vill eller har tid att bli sjuk. Fy!

B-day dinner


Vårorangea naglar piggar upp i dimman som lagt sig över hela stan!

Nu - födelsedagsmiddag för kärlekens bror som är här över helgen och två till av deras vänner, ska bli himlans trevligt (de är nämligen så ytterst fina och trevliga allihopa)!


Ditt och datt

Man vet att en bok är bra när man går upp tidigare bara för att hinna läsa den till frukost!



För övrigt, onödigt vetande - min nya hårkräm från Kevin Murphy luktar lite träigt och helt fantastiskt. Och flaskan sen, jag vill bara köpa hårvård från det märket i fortsättningen!




Kväljningar

Jag har just gjort ungefär det äckligaste jag gjort i hela mitt liv. Jag har rensat (eller ja, delarna ligger i blöt i en häxblandning av rengöringsmedel) röret under mitt handfat. Och den skiten har INTE blivit på bara de tre snart fyra månader jag bott här. Mår fortfarande lite illa...mest för att jag inte kommer åt ner i röret som går ner i golvet och jag se hur det ser ut där i....uuuurk!

Nästa gång jag flyttar ska jag fanimej kontrollera så dom flyttstädat rören i badrummet. Det är en sak att städa bort sin egen skit, men andras är fasen bra mycket äckligare!

Nu äre klippt!

Idag rök mitt hår! Nu känns det fräscht igen, och otroligt kort.
Känner mig fransk, pojkaktig och busig om vartannat, men jag gillart!


Nu - städa!

RSS 2.0