Påskhelgen!

Har varit en sådan himlans fin påskhelg. Lugn, sovit länge och varit ute i solen, umgåtts med mamma, pappa, mormor, farfar, bakat bullar. Himla mysigt var det och jag vill inte alls att det ska vara tisdag och vardag igen imorgon. Well, jag får kramas med kärleken på eftermiddagen så jag ska väl egentligen inte klaga allt för mycket.
Nej, några bilder från påsken kommer nu, och sen är det dags att slockna. Börjar 08 imorrn...

Sov gott!


ZZzzzzzzzZZzZzzz


Trött som en klubbad säl, men har iaf turkosa naglar! Uppiggande! Och imorgon tänker jag ha långklänning till jobbet - faaantastiskt. Och kanske mitt gamla egengjorda örhänge med en turkos, en rosa och en lila påskfjäder i, det kanske får kunderna att köpa än mer godis. Vi får väl se!

 

Nu - sova!


Våren. Åh våren. Och söndagar.

Kulglass, promenad ner till stan, kaffe i solen, solmys på en bänk, hålla hand, fågelkvitter och hamburgare på Hard Rocks uteservering. Åh, härliga söndag!

Allergi. Hata. (inget med inlägget att göra men ändå)

Det är påsk nu. Och det = jobb. Hela tiden. Men jag klagar inte, det är roligt och jag tjänar pengar. Dessutom är det rätt mysigt, vi har det bra, jag, mamma o pappa. Men vi kan väl alla hålla tummarna för sol på söndag? Skulle vara så skönt att kunna göra något utomhus på sin lediga dag. Äta glass i solen och sådant där som hör till.

Nu ska jag sova. Skola och jobb imorgon (och på kvällen får jag äta min favoriträtt på stället där den är godast just nu! Wiii!)

Vi ska ha väggar ihop, han och jag.

Fin helg det här måste jag säga. Och idag var det nästintill sommar. Strumpbyxorna under långkjolen hade inte behövts, och fingervantarna skrattade jag inombords att jag lagt ner i väskan så fort jag steg utanför dörren.

Ååh. Livet alltså.

Navy

Efter att ha letat förgäves i butikerna efter en marinblå trench i rätt modell, färg och längd hittade jag äntligen en, på nätet! Hoppas den passar nu bara...


Från LaRedoute, så vi kan låtsas att den är fransk!

00.33


Jag gnäller över dimman, kylan, regnet och att det ta mej sjutton måste bli varmt nu. Att kursböcker är tråkiga och att man inte kan göra allt man vill.

Men.

Egentligen struntar jag i det, för livet är så himla fint.


RSS 2.0