IDRE!♥


Vartdetnuvarvivarmedskolan och påtvingad längdskidor vt-06

 

Imorrn åker vi! En vecka av snö, mys, och underbara vänner väntar! Den här resan kommer bli helt fantastisk!

TAGGAD!

♥♥♥

Fjärilar

Ni vet när det fladdrar i magen som om man har ett gäng fjärilar där inne?
Som när man är kär?

Precis så känns det just nu, men jag är liksom bara lycklig.
Men iofs kan man ju vara kär i alla sina fina vänner både i Göteborg och Kalmar, och i livet? Ja det är klart man kan!

Och så är det två dagar till julafton och fem dagar till Idre!!

Skating away, skating away, skating away, On the thin ice of the new day


Idag åkte vi skridskor på den stora banan på Heden, supermysigt! Sen tinade vi hemma hos mig med varm choklad och fika!

Tack för en mysig eftermiddag sötnosar!

Puss!


Frysa inifrån måste vara det värsta...

Så fort jag kom hem åkte myskläder på, mat fixades och efter den var uppäten sattes ett avsnitt inspelat Skavlan på och en balja med te och en bit morotskaka togs fram. Nu är jag varm igen. Förutom fötterna, det jobbar jag och mina fårullstofflor fortfarande på.

Nu kokar tevattnet till nästa kopp!

Puss!

Paket

Oj oj vad många kommentarer det dök upp på förra inlägget helt plötsligt. Roligt!



Nu är jag (som vanligt) sen till spårvagnen så jag måste springa! Sarah ska köpa julklappar idag så jag tänkte att jag klär mig som ett paket dagen till ära. Puss!

Let it snow, let it snow, let it snooow


När jag gick upp för en stund sen var jag bara tvungen att knäppa två snabba kort med mobilen från köket och vardagsrummet, jag menar, världen är vit!
Äntligen!


Walking in a winter wonderland!

Det snöar! Massor! JAJAJAA!!

Nu ska jag somna med ett leende på läpparna!

Puss!

Vi ska faktiskt ut idag mitt lilla fejs å jaag...eller nåt


Har på mig nya skjortan som jag redan nu känner är en grym favorit i garderoben, och nya ringen som också den redan är en favvo!


Nu får jag börja skynda mig så Therese, Simon och Tåget inte åker utan mig!

Puss!

Where's my WIFE?!

Hemma (eller ja, har varit hemma ett tag) efter en trevlig tripp till Malmö inkl Eddie Izzard! Bilder kommer när jag fått dom av Elisabet :)

Nu ska jag hoppa in i duschen o svida om till ngt trevligt, sen är det glöggmys hos Sarah! ♥

Skvallerbytta bingbång



Dessa bilder tog jag i somras. Tycker dom illustrerar rätt bra hur allvarligt man ska ta på det skvallertidningar skriver. Alltså inte alls!

3 saker bara

Aaaaaaaaaaaaaaaaah! Kan eventuellt ha färgat ögonbrynen för mörkt. Återkommer om det.
Kan man åtgärda det med pressad citron?

Jag har inte packat till malmö än. I och för sig är det typ en pyjamas, en tshirt o lite toalettartiklar som ska med, men ändå.
Toalettartiklar, är inte det ett lite konstigt ord egentligen?

Jag mår illa ikväll igen, trots att jag ätit bra idag.
Tur att det inte är på morgonen iaf. Behöver inte oroa mig för en eventuell person som växer i mig.
Hur nu det skulle gått till. Jungfrufödsel?

Jag bjuder på den...

myspace graphic at Gickr
Jag ser inte klok ut, men jag bjuder på den! Ingefärskola kan vara den godaste kolan jag smakat hittills!

 

Kommentar av en viss närstående kvinna: "men Ida, den ser ju nästan pervers ut!" Jag kan säga att det var min sista tanke. Faktiskt.



Kooooola

Musikhjälpen på tv och kola kokandes på spisen. Livet leker!

Torsdag

Hoppsan. Jag försov mig visst och vaknade halv elva. Inte riktigt okej. Nu ska jag fortsätta titta och lyssna på musikhjälpen och äta frukost!

Puss!

Check, check aaand check!

Kriss blir inte av med sin körtelfeber och jag blir inte av med mina trasiga hälkuddar. Eller, dom är inte trasiga nu, bara ömma så fort jag går eller står. *lång harang av icke rumsrena ord* Blir voltaren ikväll, och så hoppas vi på bättring!

Nu har jag köpt min julklapp, den lilla klappen till glöggmyset är också fixad och klar, och böcker är uthämtade på bibblan. Härliga tider. Nu ska jag dra över det här stället med dammsugaren, och sedan kanske det finns tid över att koka ingefärskola om jag har tur! Och tvätta min skidjacka lite. Den var liiiite smutsig på framsidan och vill ju helst börja skidveckan med en så ren jacka som möjligt...

Puss!

Christmaaaaastime, mistletoe and wine


Julkorten är skrivna. Vilket är till dig?

Nu ska jag ner på stan o kirra julklappen!

Jag ser det snöar, jag ser det snöar!!!

Det SNÖAR!! :D *glädjedans*

Nu ska jag skriva julkort!

Fel sms

http://www.felsms.com

Mamma tkr säkert jag är lite konstig som ligger här o skrattar högt för mig själv...har tårar i ögonen av allt flabb...!

Till: Chefen
Sms: Vill att du rakar dig helt tills jag kommer.
Svar: ?

Förklaring: Skickade till min chef istället för min Fru. Jag skulle träffa min chef på ett möte senare på dagen. Min chef är en kvinna.



Till:
En annan date
Sms: Jag vaknade upp hemma hos Erik och bredvid mig låg 2 öppnade kondomer, vad har jag jag gjort som jag inte kommer ihåg?
Svar: Vad fan tror du???

Förklaring: Jag skulle skicka till en kompis men skickade messet till en kille som jag börjat träffa lite, gud så jäkla dumt. Han ville ju såklart inte träffa mig mer efter det där

I can read

Aaaaah!
Jag som älskar bilder och älskar ordspråk och citat är fullkomligt förälskad i denna sidan. Ååååh.

I can read



Checkmate


Jag har köpt en så himlans fin skjorta! Det enda smolket i bägaren är att den eventuellllt kan vara lite trång över axlarna när jag rör båda armarna framåt. Och i storleken större är den för stor över resten av kroppen.
Men hur ofta rör jag armarna framåt samtidigt egentligen? Inte tillräckligt ofta för att avstå skjortan! HA!


Hmm


Jag ska köpa hårfärg, en fleece och en sladd idag. Och så skulle jag behöva ögondroppar och en ny mascara. Hårfärgen är det enda besvärliga eftersom jag lider av kronisk beslutsångest. Kan bli intressant det här.

 

För övrigt är den här sidan grym. Dagens favorit-secret:
I'm in love with a married man. I'm engaged to a man for his money. On top of that, I'm having sex with someone else.


Modcloth

Sedan jag såg den här sidan hos Niotillfem-Sandra för över en månad sedan har jag varit förälskad. Och jag tror nog jag ska köpa en klänning därifrån till våren...åååh!

Tisdag

God morgon! Tog sovmorgon till kvart över tio idag eftersom det inte blev jobb idag. Man måste ju unna sig när det är jul, hihi! Jag vet inte riktigt vad mina planer för dagen är, men jag ska till bibblan iaf, och när jag ändå är där kanske jag orkar ta mig ner på själva stan också. Kanske. Vi får se...

Puss på er!

Wish you were here!

Jag jobbar o fejar o donar så jag hinner inte riktigt med mitt lilla krypin här. Men någon gång i veckan ska jag gå utklädd till tomte och dela ut lappar på stadens gator. Jag utlovar bilder, det vill ni inte missa!

Och jag saknar Kriss, Aidi, Soff o Maggie så himla mycket!!! Kan inte Kalmar ligga i Göteborg? ♥

Lindström

Det kan bara vara Fredrik Lindström som får fotbollssnack att låta akademiskt...

Stort like på det alltså! ♥

Jobbbb :D

My Oh My...gick in på min blogg på pappas dator på jobbet, och det var gräsligt vad fula färger det var. Ni som har MacBook Pro kan jdag garantera ser färgerna rätt, iaf i firefox. Ni andra får hålla tillgodo med den dassiga varianten, tyvärr.

Nu ska jag ta o dricka min tredje kopp kaffe sen klockan 12. Mums!

Puss!

Luggigt värre...

Jag klippte min lugg precis som jag brukar. Verkligen exakt som jag brukar, efter snart tre år tillsammans med den kan jag liksom tekniken. Men ändå blev reslutatet lite...annorlunda...hoppas det fixar till sig. Annars är det ju tur att luggen växer fortast...


Men jag är glad ändåååå. Och nej den är inte sne som det ser ut på bilden...den är liksom bara...konstig


En macka eller två

Jag har ätit 150 gram minifikon, ätit flera pepparkakor och druckit två koppar av min balja till temugg. Men fortfarande är det inte nog. Kanske är läge att göra en macka eller två...

FF!

Det är FF här uppe på taket. Och det innebär fest? Nej nej nej. Det innebär myskläder, ta av sminket, dricka te, titta på serier, läsa böcker och äta en o annan pepparkaka. Och prata med Kriss som jag gör nu. Och fundera på om jag nog ska ta å kanske färga mitt hår i någon röd nyans trots allt. Typ såhär.

Pussssch!

Onsdag!

Hej och goddag!

Nu ska jag dammsuga. Sedan är det bibblan och upp till teaffären och köpa glöggte. Ikväll ska jag lyxa med att se några serie-avsnitt. Om jag inte har kommit igång ordentligt med boken jag ska låna idag vill säga, dom två jag lånade i förrgår är redan utlästa...!

Puss!

Oh won't you baby be in my book of dreams

Igår sträckläste jag en bok för första gången på länge. Visserligen bara på 235 sidor, men ändå. Jag hann med att städa mitt kaotiska rum och vara nere på stan en sväng också. Nu ska jag fortsätta med bok nummer tre, som jag slukade nästan 100 sidor av redan imorse... Imorgon blir det nog bestämt en tur till bibblan igen!

Just ja, det verkar som det blir "Svenska språket, grundkurs" i vår. För jag hyser inga stora förhoppningar om att komma in på litteraturvetenskapen när jag står som reserv 21...om jag ändå kommit på att jag skulle hoppa av tidigare och gjort en anmälan i tid. Då hade det varit noll problem...men det är lätt att vara efterklok. Fast jag tror faktiskt svenskakursen kan bli riktigt rolig den med, om man ska lyssna på kursbeskrivningen. Och det ska man ju!

Jag döööör!

Mitt i allt städande hittar jag en skiva där bilder från avslutningsfesten i nian ligger. Och eftersom jag är så himla snäll och har sådan otrolig självditans får ni se det påtvingade kortet!

Middagen var så hemsk. Vi fick bordsplaceringar och ja, man satt väl nära några i klassen men jag minns mest att han jag satt brevid var helskum och knäpptyst (ja ni ser ju själva...) och en annan brud strax bredvid kunde inte hålla klaffen. Vid efterrätten var jag redo att klippa till henne, men det gjorde jag inte, såklart.


Eeeeh, ja. Kommentarer på det?

Städa städa varje fredag å så varje juuuuul...

Det var då sjutton vad mycket längre tid än man tror det tar att rensa och städa. Men så är det väl alltid...och så är jag så hemskt sugen på glögg mitt i alltihop. Problematiskt värre.

Mest irriterande...

Det finns nog inget mer irriterande än när man råkar tro att en bok i en triologi är den nästkommande och tänker att det inte gör något om man ser det som står på baksidan.
Två sekunder senare visar det sig att det inte alls är den andra boken, utan den tredje. Då vet jag ju plötsligt i princip vad som händer i tvåan. Så otroligt irriterande så jag vet inte vad...

Why oh why?

Varför börjar det alltid regna precis när jag ska cykla iväg?

Fem minuter senare: Nu har det slutat. BAH. Blir ingen cykel ändå nu av ren princip. Pfft.

Nu tändas tusen juleljus

Igår var vi på Liseberg, och i lördags kväll bakade vi lussekatter!


Chevré Chaud

I fredags åt vi himmelska chevré chaud's. Bland annat.

Puss!

Ramtidam

Jag känner mig ytterst fashionabel idag i mina fleecelångkalsonger. Ny trend kanske? Fårullstofflor och täcke är också obligatoriskt. Jag måste ju hålla mig varm! Nu blir det kaffe och en liiiten kaka. Har inte lyckats få mitt huvud att starta ordentligt än, och då får jag ta till koffeinet!


*pose*


Home sweet home

Idag ska jag bara vara hemma i hemmets lugna vrå. Alltså kan jag ta en timme eller två extra att ligga på soffan, under täcket med morgonrufsigt hår och läsa. Mmmm, livet på en pinne!

Soffan ropar på mig!

Efter mat och sådant livsnödvändigt är jag iskall. Kan ju lika gärna passa på att krypa ner i soffan med te och en lussekatt innan jag sätter igång o fixa med förvaringslådorna. Ja, det blir bra det. Soffmys it is!

Frosty the snowman was a jolly happy soul With a corncob pipe and a button nose and two eyes made out of coal!


Nu har det varit frost två dagar i rad. Det gillar vi! :D

Nu går jag ner på stan en liten stund.
Puss på er!


Christmas is love, Christmas is peace A time for hating and fighting to cease...


22 dagar kvar till jul!


Ka(k)tastrof

Den FÖRSTA plåten som blev perfekt (nytt kakrecept) med tvinnade ringar, rätt storlek och perfekt färg...och så glider plåten på grytlappen och grytvanten och så krossas allt på golvet...hmpf.

(nej mamma det blev inga märken i golvet :P)

Juligt värre


I söndags bakade vi pepparkakor!



Och igår klädde jag min vita julgran!

Puss!


RSS 2.0