5B

Jag tror jag kommer älska att vara lärare. En vecka och en dag kvar på praktik. Det kommer gå alldeles för fort!!

Puffs!

Soffläge, cheeseballs, peanut puffs och cider + film = perfekt sätt att ladda upp inför praktik imorgon!
(jaja, jag ska lämna soffan o göra någon form av mat senare. Men just nu tjockar jag mig bara, yummie!)

Eftersom jag köpt nya jeans idag behöver man väl nya trosor att ha under? Så småningom iaf!

Det är nog så att jag behöver köpa nya trosor när våren kommer. För de här är ju bara alldeles för söta, fina, marina och allt sånt där!
Kanske blir jag stark som Pippi också?

Från Emma och Malena, 150 kr

Tisdag.

Jag är så ofantligt trött, hoppas inte mamma o pappa smittat mig med deras virus. Kan inte bli sjuk till praktiken. O vi ska på Robert Gustavsson nästa vecka! Nej. Det bestämmer jag, ingen sjuka här inte.

Nu - sängen. Måste tvätta håret imorgon, och det är som svinto nu på vintern oavsett hur mkt jag tar hand om det...

Nighty!

Finbesök o köksbordsförsäljning!

Kriss har varit här hela helgen och det var så fint att få träffa henne efter ett helt år! Ja, hon har faktiskt skrivit om vistelsen HÄR, så jag kopierar den för jag håller ju med! Så, Tryck tryck o sånt.

Just nu sitter jag och väntar på en snubbe som ska köpa mitt köksbord. För en timme sen sa han att han skulle dyka upp inom en timme, kan han inte komma snart så jag kan käka?! Vill liksom inte avbryta så det blir kallt o äckligt...

Twitterkvitter!

Jag har börjat Twittra! Lite mer aktivt där än här, för det blir mer som en statusuppdatering och de är lite enklare att komma på!

KLICKA DÅRÅ!

Tänk när man var liten och rummet städade sig själv...

Ont i huvudet och magen. Måste städa. Plugga. Varför längtade man efter att bli vuxen???



För att man kan äta cheerios och se på film till frukost,
i sängen en helt vanlig vardagsmorgon...!

Babbel.

Vill mest säga godnatt. Och att Annika Norlin har likadan kofta som mig när hon sjunger en av mina favvolåtar i senaste "Dom kallar oss artister". En liten iakttagelse bara.

Hej o så. Vet inte riktigt vad jag ska fylla ytan med. Ska ta fram kameran i helgen, så jag kommer igång. Får ju faktiskt finbesök!

Sov gott!

New glasses!


En nyduschad, osminkad och glad Ida i nya glasögon och lite extralockar i håret. Älskar min nya locktång som fixar de lockar som inte orkar upp när det är långt!

Strax: Handla ingredienser till pizza! Gott värre!


Glasögon and...nej bara glasögon.

Jag har beställt nya glasögon idag. (Mina gamla var sönder och gick inte att laga...)

Nej. Jag orkar nog inte skriva mer idag. Är så himla trött. Och glad o sånt. Men det är jobbigt o blogga när man inte gjort det på ett par dagar, känns som om man måste skriva ngt jättevettigt då...

Fast i och för sig, när skriver jag vettiga saker på den här bloggen egentligen?

Saker o sånt.

Det finns så himla mycket att göra och alldeles för lite tid! Jag hann inte på långa vägar klart med plugget som skulle fixas idag...och det är så mycket pyssel jag vill göra. Och annat. Andra länder som vill ses. Sånna saker. Men skola, tid och pengar samarbetar sällan.

Inte för att jag klagar. Det är väldigt bra nu. Idag gick jag utan vantar från skolan, frös ju en del men det gick utan större lidande! Bara en sån sak. Och Champis till lunchen o pussar och handhållning. Det är ju faktiskt rätt så väldigt bra!


Från Tumblr

RSS 2.0