Är det så dags nu?


Mina naglar är turkosa igen! En vecka med rosa och om man kan sakna en nagellacksfärg, så har jag banne mig saknat mina turkosa naglar!

Nu har jag en dejt med min säng.
Imorgon ska jag äta på någon form av restaurang med någon jag tycker om för första gången i mitt tjugoåriga liv. På tiden? Kanske.


Ordet påskkärring har fått en helt ny innebörd...

Okej. Två dagar kvar till påsken är i land - nu kör vi, right?!
Frågan är bara om jag kommer klara de dagarna utan att strypa i alla fall en tant. Jag menar - är det utsläpp från någon sluten anstalt såhär års eller?! Okej, det var dagens bitterhet.

Men, solen sken idag och jag hoppas stenhårt på solglasögon i helgen, och egentligen är jag inte alls bitter. Mest lycklig. Typ hela tiden.

...och vi satt på gräset Som växte i takt med himlen








Åh. Ååh. Åååh.
Snart snart snart!

Vår. Sommar.

Påskvecka.

En salamimacka och en äggmacka till frukost kan vara något av det godaste som finns. Och ett glas kall mjölk (orkade inte göra te eller kaffe). Till helgen är det påsk, jag jobbar i affären hela veckan så kom gärna in och säg hej och få en kram!!

Förresten kom jag i mina gamla jeans idag. Tjihoooo! (ja, det var mest det jag ville säga med det här inlägget, genomskinligt, jag vet...)

Nu - äta upp frukosten och sedan gå till skolan.

Påskvecka.

En salamimacka och en äggmacka till frukost kan vara något av det godaste som finns. Och ett glas kall mjölk (orkade inte göra te eller kaffe). Till helgen är det påsk, jag jobbar i affären hela veckan så kom gärna in och säg hej och få en kram!!

Förresten kom jag i mina gamla jeans idag. Tjihoooo!

Nu - äta upp frukosten och sedan gå till skolan.

I wouldn't mind to put the kettle on. Still I don't know what I can save you from.

Okej. Då ska man plugga då. Men jag är trött!!! Fast jag har haft en sån himla fin helg att det ja, det gör inte så mycket att jag är trött. Tack fina du, om du läser.

Fin(t) kan förresten vara ett av de finaste orden jag vet.

Den här är bra, förresten

Wiiie!


Ha en fin fredag allihop!
Jag kan vara aningen överklädd med tanke på att jag inte har en aning om vad kvällen för med sig, men jag bryr mig inte. Har man bestämt sig för en klänning så har man.


I don't care if Monday's black Tuesday, Wednesday heart attack Thursday, never looking back It's Friday, I'm in love

Imorgon är det heeeeeeeelg!
Jag älskar helger. Speciellt nu på våren. Allt känns så himla lyxigt på något sätt.

Wiie!

Mustacher.



Hej fina påse, du skulle inte kunna tänka dig att bara dimpa ner hos mig en fin vårdag och följa med mig på äventyr hela sommaren? Det skulle väl vara fint?

(ja, jag vet att tygpåsar inte lever och kan höra, men man kan ju chansa!!)


Härifrån


Nu.

Det är fint nu, livet.

Troll?


Jag tycker jag ser ut som ett glatt litet troll på den här bilden, and I like it! Nu är mitt hår snart i mål på längden jag ville ha för ett par månader sen, det har växt som ogräs! På måndag är det jag som går till frisören och bokar tid för lite lite toppning. Hon kommer gråta när hon ser att jag är brunett igen...hon var så glad när vi klippte bort den sista blekta testen i juni...

Nu - tillbaka till böckerna nån timme så jag kan göra mycket roligare saker sen!

Toodles!

Fortsätt

Livet är så himla fint just nu, hoppas det fortsätter såhär. Hoppas hoppas!

Det var nog allt jag kunde få ur mig idag.
Finns många ord, men de måste komma iordning först.

They call me little Love Child

Jag har packat upp, fyllt och packat ner 364 påskägg idag. Jag är helt mör och min hjärna är seg som...som...ja ngt segt. En skumbanan kanske? Well well.

Hade en mycket fin kväll igår, skratt och prat. Mysigt värre!

Nu ska jag fixa naglarna, de ser hemska ut. Just sjutton...måste packa ner ombyte till imorgon kväll också (jobb efter skolan), inflyttningsfest hos en klasskompis på G, wiiiii! Pepp!

Ikväll tycker jag vi lyssnar på den här, den här och den här.

Tjingeling!

Blame it on the girls who know what to do Blame it on the boys who keep hitting on you!

Solen skiner inte ute, men den skiner i mitt huvud. Jag har nog kommit på vad jag vill hålla på med. Nu är frågan bara om jag ska göra det direkt, eller ta en termin med något annat först, som jag faktiskt kanske kan använda sen också. Hmm. Mejlade syon nyss, finns liksom lite olika vägar att gå för mitt (troliga) framtida yrke!

Det känns bra nu. Det känns som att jag kan trivas med det, ja det gör det verkligen! Nu är det detaljfundering som gäller!

Toodles!

Hands with your heart and hearts with your hands


Se och le helt enkelt!


Jag tror jag ska kasta mig igenom ditt fönster rusa rakt in i ditt liv

Idag peppar vi igång dagen med det här!

Förutom att det var skumma fläckar på linnet jag skulle ha är det en bra dag, och när problemen inte är större än så är de inte värda att reflekteras över. Nu kör vi!

Elvispojkarna som slänger upp påskliljorna andra Långgatan-flickorna med hjärtat av på mitten när Jag går runt här i feber nere vid kanalerna och nån dag är Jag glömd här...

Det är så mycket liv nu. Saker att göra. Människor att lära känna. Vänner att krama. Det blir bara korta uppdateringar här. Men så skriver jag ju för mig själv också. För att kunna titta tillbaka om tre år och se vad jag gjorde den där våren då vintern aldrig verkade ta slut, men ändå gjorde det en dag i mars.

Idag har jag gått hem från stan i bara sjömanskoftan och en sjal. Jag var genomsvettig när jag kom innanför dörren. Jag har lämnat in en fotorulle som visade sig vara svartvit på framkallning, som visade sig va äckligt dyr.
Ikväll blir det bio, Shutter Island - äntligen!

Men först blir det något så otroligt roligt (hör ironin) som att dammsuga. Lite musik till det så ska det nog gå som en dans det med, förstås.

The world is such a wonderful place

Man får passa på att spela den höga musiken såhär på dagen när alla i huset jobbar och man är ensam hemma. Åh åh åh, fönstret står på vid gavel i mitt rum. Fantastiskt!

Det är så mycket jag vill få ur mig och skriva och allting, för det känns som att det går bra nu. Ja, det gör det. Nu ska jag fortsätta packa skolgrejor dansandes!

Make it my fault, win the game Point the finger, place the blame Address me up and down, It doesn't matter now.


Håret blev i princip perfekt i färgen, solen skiner, Sarah har varit här en snabbis (hon sa att det inte behövs vantar ute!!!) och jag är skolpepp! Nu ska jag återgå till mina häften och mitt kaffe.

Den här är perfekt måndagsförmiddagspepp!


I never want to hear you say That you'd be better off Or you liked it that way

Idag har jag rensat, rensat och rensat lite till. Så skönt. Det känns verkligen i själen också, trot eller ej. Garderoben är städad och rensad, skor är städade och rensade, underkläder rensade, hela rummet städat. Nu kan våren komma på riktigt. Färgat håret har jag gjort också, snacka om förberedd!

Imorgon blir det skinnjacka och kanske kanske converse om jag har tur. Kanske sailorkoftan också, känns som ett vinnande koncept! (och då måste jag ju nästan matcha den med röda converse istället för svarta kängor...)

Sleep tight!
(jag har saknat att låtcitat i rubrikerna och länkarna på slutet, så jag kör igång med det igen)

Lördag 13 mars

I fredags var en fin dag, men jag har inga bilder. Igår var också en fin dag. Vi tittar lite:

Kaffe på Da Matteo



Kameliautställning på Palmhuset. Fint! Och det kändes som det var sommar ett tag. Fina dekorationer på krukorna hade de också.


Promenad hem



Småplock innan maten


Invigning av mina nya kivis!


Fin himmel får avsluta.

Mysigt!

Hello sailor!


Jag tror ni förstår min lycka. Äntligen! Tack jumperfabriken!


Ringringringring...kapa mitt högeröra kanske?

Jag. Måste. Vara. Rädd. Om. Mina. Öron. Kan någon påminna mig om det nästa gång jag tycker det är en jättebra idé att hålla till precis jämte en av högtalarna som spelar för hela lägenheten? Bra. Tack.
Fick dock kramas med mina babies igår, det var fint, välbehövligt och lika bra som alltid!

Idag: Kameliautställning eller vad man ska kalla det på Trädgårdsföreningen med mor, far och mormor, och så middag på det. Trevligt värre!

Herrååå!

Städa? Jag?

Precis, verkligen precis när jag ska börja städa mitt rum ringer mamma och meddelar att dom tänker sätta sig på Merlot och äta ngt litet gott o sådär. Om jag tänker städa idag? Inte en chans.

Jag älskar livet så otroligt mycket just nu, allt är så himla bra och jag börjar falla på plats. Det känns fantastiskt skönt, och befriande.

Paint!

Fika med folk från klassen som blev spel som blev öl som blev stängning klockan ett som blev hitta ny pub som till slut stängde den med, som blev promenad hem klockan tjugo i fyra till fågelsång (ja, fågelsång!!!). Det är en trevlig onsdag det!

Nu ska jag måla hos Olli! Tjoho!

Puss!

Porridge


Kanel- och kardemummagröt med en smörklick och mjölk är lätt min nya grej! Och så hembakt bröd med pålägg naturligtvis.


Turquesa!


Jag är tämligen säker på att en av mina favoritflickor kommer att älska min nya nagelfärg...hihi


Toodles!

Idag går jag till skolan i morgonrufs! Autentiskt morgonrufs är sååå det nya svarta!

Puss!


Liksom, VA?!

Jag såg en snubbe med lila skägg idag. Lila!
Nu ska jag göra lite övningsuppgifter.

Måndag!


Hemma från en trevlig helg i huvudstaden! Nu äre måndag och ny vecka.

Den innefattar: Målning hos Olli, Spelkväll med folk från klassen (troligtvis iaf), mycket inbankande av ordklasser och annat, och så utgång med några av de finaste på fredag. I have a good feeling about this week!


S to the O to the C to the K to the H to the O to the L to the M!

Att ta med kameran eller inte ta med kameran, det är frågan. Känns ju som att jag borde. Och eftersom väskan är typ...tom, får den ju faktiskt plats utan några som helst problem. Nu ska jag stänga av datorn, kolla så jag har med det jag ska ha med mig, och sen är det sängen! Imorgon får jag krama om fina flickor! Tjoho! Stockholm calling, perfekt helgutflykt tycker jag!

Är inte mars en vårmånad?

Nu ska jag packa. Men vad tar man med till nordpolen?




Do not unleash in a bookstore.


Jag var på biblioteket och lämnade  tillbaka lite böcker idag.
Bokia var också där. De hade bokrea...

Brödboken invigs om en sisådär...tio minuter!

Puss!

De sa va gôtt å leva annars kan de kvetta

Fåglarna kvittrar
Man svettas i solen
Vantar behövs bara i de värsta skuggpartierna
Himlen är klarblå
Snart kommer Sarah o Pline hit

Det här är faktiskt en bra dag ändå!

Ajajaj!

Varför varför varför måste tjejer plågas med mensvärk?! Vad har killar de tycker är jobbigt? VA? Nej just det. Inget.
Nu hoppas vi värktabletten kickar in (jag blir ett tablettmissbrukande monster sisådär två tre dagar i månaden) för jag måste verkligen kunna lyssna noga på dagens föreläsning. Puss o hej!

Nytt försök

Okej. En värktablett, en tidning och lite datortid senare gör vi ett nytt försök. Jag vill sova nu John Blund, okej?!

Tisdag.

Jag har huvudet fullt av intonationer, prosodier och tungljud. Och känner mig helt lost. Får hoppas det klarnar efter föreläsningen imorgon. Då ska jag sätta mig och läsa igenom allt igen och göra alla frågor en gång till. Gaaah! Men det ska gå. Någon gång ska väl min skalle fatta grammatik också.

Mitt tåg var inställt till Stockholm på torsdag, och det fanns inga tåg i human tid kvar, så det blir till att åka på fredag förmiddag istället. Men upp kommer jag i alla fall och det är ju huvudsaken! Tjoho!

Nu ska jag faktiskt - tro det eller ej - hoppa i säng! Morgondagens planer: Skola 10.15 - 12.00, biblioteket, bokhandeln och sen tågluffsplanering med Sarah o Pline! Och sen brödbak och pluggpluggplugg!

God natt!

recognition

Jag såg min gamla favoritlärare idag! Min absoluta favoritlärare i Svenska från högstadiet! På högskolan! Behövde några sekunders betänketid och sen var han borta. Han verkade inte känna igen mig heller (jag har iofs nog förändrats väldigt mkt, till skillnad från honom)...men liksom, hur hälsar man på någon som inte känner igen en? "Hej, du känner nog inte igen mig men jag är Ida, från Ekdalaskolan det å det året" Det är ju helt sjukt konstigt...

Men han var ju så braaaaa! Gah.

Jaja. Nu ska jag äta köttbullar och svettas. Jag vet inte vad det är med mig men jag fryser hur lätt som helst och svettas nästan ännu lättare. Klimakteriet, redan?!

Puss!

Kivi



Idag var vi på Freeport vi flickor. Jag festade loss på tre Kivi-lyktor. Fina va? Ångrar lite att jag inte köpte den fjärde färgen jag tänkt mig. Men det får bli nästa gång. Förhoppningsvis snart. Ledtråd? Textfärgen!

Imorgon börjar jag 13.15, så jag tänker faktiskt ta mig en välförtjänt sovmorgon till sisådär...ja, sent.

Puss och god natt!

RSS 2.0