Toodles!


Röda läppar och mörka ögon på. Personligen tycker jag att jag blev väldigt lik min kära mor! Och det är verkligen inte fy skam! :D

Efter lite klädångest blev det bekvämligheten som avgjorde. Svart volangtopp, trikåkjol och de skönaste klackarna jag äger. Nu ska här dansas hela natten!
Vi ses i halloweendimman!

Puss!

Fingers like snakes and spiders in my hair...


Happy Halloweeen!

Puss!


Lördag.

Myslördag! Sova tills man vaknar. Skinksmörgås, müsli och te. Fårskinnstofflor. Grey's Anatomy och Private Practice. Tvätta litegranna. Fleecefilt. Solsken utanför fönstret. Fotospånande.

Hoppas er lördag börjar lika bra! Puss!

Radiofredag. Pust.

Jag är så otroligt trött. Tröttare än på månader. Och var det inte för att vi ska sända radio (nej, inte frivilligt) klockan 21 skulle jag gosa ner mig totalt i soffan och däcka så fort Idol slutat (innan omröstningen är klar, ja).

Men well well. Ni kan lyssna här om ni vill. Undrar ni vad det något suspekta bakgrundsljudet är, är det jag som snarkar.

Fredag!!!


Godmooooorgon!
Idag ska ja inviga min vinterjacka för säsongen. Det ser svinkallt ut och jag har ingen lust att frysa. Eller bli förkyld, eller okej, mer förkyld.
Vi börjar åtta idag, hur kan vår lärare ens tänka tanken?! Han som verkar så himla morgontrött...a mystery to me.
Klänningen åker nog tillbaka idag. Men blir nog en annan istället. Den som lever får se!

Idag är det freeeeeeedag, vilket betyder HELG när klockan slår tolv och skolan slutar! Jag har såå siktat in mig på morotskaka idag. Har varit sugen på det i två veckor snart, tycker det börjar bli dags att stilla behovet.

Ha en bra dag allihop!

Puss!

Kvällsmys

Sitter här och myser i min nystädade lägenhet. Har just ätit middag och tar en kopp chaite och några ballerina-pepparkaka (äntligen fanns dom på maxi!!!) till efterrätt. Perfekt. Ska titta en stund på "I love you, man" sen ska ja fixelixa lite, och sen masar jag mig upp till Aida o myser i hennes soffa ett tag.

Myyyysigt!

Puss på er!


A new dress

För jag har köpt en kläääääänning tralalalalalaaaaaa! Körningen gick inte så himlans bra idag. Hade lite huvudvärk när jag vaknade och nu trycker det över hela huvudet. Alltså blev det värre under hela tiden jag körde. Men min körlärare var snäll och jag klarade det jag skulle göra hyfsat ändå.

Klänningen är helt perfekt. Eller, den är liksom operfekt perfekt. Om ni fattar. Den kommer säkert inte låta snygg när jag beskriver den. Mörkgrön, guldig och med stänk av rosa. I ett orientaliskt mönster. Den består av volanger och banden korsas i ryggen. Ni har ingen fin bild framför er va? Nej, tänkte väl det. Ni får se bild på lördag helt enkelt!

Nu ska jag ta och städa i den här röran som kallas mitt hem. Fast först ska jag ta en huvudvärkstablett!

Puss!

Morrn!

Åååååh, hade just skrivit ett inlägg och så råkar jag stänga ner rutan. Så jag säger helt enkelt bara:

God morgon! Ska snart iväg på körlektion, så vi hörs sen!

Puss!

Aida, får jag låna din dammsugare en stund senare idag?

Onsdag heter det ju...

Ja. Det är ju faktiskt onsdag idag. Som ni ser på rubriken nedan levde jag i en helt annan tro imorse. Men, nu vann jag ju en hel dag! Och då är det ännu kortare kvar till helgen! YAY!
Nu ska jag leta runt efter lite inspirationsbilder, sen sooooova. Imorgon bitti - körlektion!

Puss o Laku Noc!

Tisdag.

Har inte så mycket att skriva egentligen. Ska till skolan en sväng för examination på nyhetssidor. Sen ska jag hem snabbt emellan och äta, och sen är det delexamination i fotokursen.
Men imorgon är jag ledig, och då ska min stökiga halvdammiga lägenhet städas. Tipp Topp ska det bli, jepp jepp.

Jag vill också ha löv i håret...
infinitebutterflies

Nighty

Jag måste lära mig att gå o lägga mig i tid. Imorgon, då ska jag försöka ligga i sängen innan 00 iaf.

Försöka.

Nighty everyone!

Wiiiiiiiiiii

Ikväll har jag spelat Wii för första gången i mitt liv. Och kommit fram till att om jag ägde ett sånt skulle jag inte få så mycket annat gjort. Samtidigt kan man ju träna med det...men hmm. Livsfarligt roligt!

Nu ska jag titta på Gossip Girl!

Toodles!

Fancy.


GAAAAAAAH!
Så känner jag just nu. Ska med andra ord bli väldigt skönt att åka och titta (o kanske shoppa) uppe i Hansa med två av mina darlings. Sisådär hundra år efter alla andra, men äsch, vi slipper nog trängas med massa människor i alla fall!

Två veckor kvar på den här kursen, den enda av dom vi har i år jag faktiskt tycker om. Jag ser inte fram emot TV-kursen förutom när jag får vara tekniker eller något. Det är roligt. Men nu ska vi inte vara negativa, det är ju två hela veckor kvar! Och ny kurs måste ju innebära någon form av tentaslask emellan, även om vi inte har någon tenta? Right?

Måndag.

Nu ska jag iväg på körlektion! Yay! Sen ska jag sitta hela dagen i skolan och göra tidningssidor. Sex stycken närmare bestämt. Till imorgon. Men det var lätt värt att göra alla idag för att vara hemma en vecka! Lätt!
Och ja, jag längtar redan hem igen.

Ja, jag tkr den här serien är uuursöt!

...

Jahaja. Då var man tillbaka i Kalmar då.

The world keeps turning beyond our control, What I can’t hold by love I won't hold at all

Idag är det meningen att jag ska fota. Frågan är bara vad. Hoppas stan är proppfull av motiv som passar in på temat för dagen - förvandling.

Well, önska kan man alltid?

Leave me

Vi startar morgonen med en söt liten film tycker jag.

Flickr-galleries

Två fina gallerier från en av mina favoritsidor, Flickr!

Rat Attack!

Use a bow!

Foton

Jag märker mer och mer vad för bilder jag tycker om. Jag har alltid haft svårt för mycket retusch, jag vill att man ska se rynkorna, fräknarna, ärren...
Det senaste på listan: Jag har oftast svårt när det blir för pastelligt, om det inte har någon mening vill säga. Detta går dock i perioder, men ja. Just nu är det färg som gäller. Här är Kriss, snabbredigerad i camera raw häromdagen. Laddade upp bilden men den blev så brutalt slaktad av blogg.se att ni får en länk istället.

Foton

Jag märker mer och mer vad för bilder jag tycker om. Jag har alltid haft svårt för mycket retusch, jag vill att man ska se rynkorna, fräknarna, ärren...
Det senaste på listan: Jag har oftast svårt när det blir för pastelligt, om det inte har någon mening vill säga. Detta går dock i perioder, men ja. Just nu är det färg som gäller. Här är Kriss, snabbredigerad i camera raw häromdagen. Laddade upp bilden men den blev så brutalt slaktad av blogg.se att ni får en länk istället.

Tisdagsdetaljer

Grön rosett i håret och mormors superfina skärp.

Tisdag

Hmm...imorse när mamma gav mig min mobil var ju tanken att jag skulle sätta på den och ställa alarmet. Hur trött kan man egentligen vara när man hinner somna på dom cirka fem sekunderna det tar för mobilen att starta upp? Jaja. Farfar ringde iaf och det var ju tur. Pratade med min piggaste, vaknaste röst, men tror ni han gick på det? Nej, självklart inte...

Dagens planer:
Äta frukost, skriva så det ryker
Duscha
Träffa Sarah utanför hennes schule, rätt praktiskt att vi bor typ 2 minuter från human här i gbg...

Ja.sen får vi väl se. Puss!

Fall.

Okej att det blev höst för ett par veckor sen.
Men jag hittade den här bilden först idag.

Block

Writers block.

I say fuck it.

Then why is it still here?!

Slängköss

myspace image at Gickr

Tänkte att ni kunde få en slänkyss såhär måndagen till ära! Nu, skriva skriva!

Home sweet home...so sweet I think I'll stay a little longer...

Jag stannar i Göteborg ett tag till. Tills torsdag eller kanske till och med till söndag. Det är så otroligt skönt att vara hemma. Jag menar, tanka kramar, se göteborgsdimman/regnet/diset varje dag, se spårvagnar, äta mammas och pappas mat....listan kan göras lång. Men jag hinner inte så mycket mer, måste skriva personporträtt!

Pussch!

Svenska Hollywoodfruar?

Aida och Kriss, this is all for you!

Spola fram till 07.19 och dö...det gjorde jag!


Sen kan ni ju se intervjun med Peter Settman också...hilarious!

Orkarintekommapånånrubrik

Det är så himla skönt att vara hemma. Vill inte åka tillbaka till Kalmar redan på tisdag. Så om saker går som jag vill stannar jag till typ torsdag istället. Varför kunde jag inte varit i någon av examinationsgrupperna veckan därpå istället?! Jaja, man kan inte få allt.

Nu ska jag, mamma o pappa ut och promenixa, sen blir det lite övningskörning och mys på det.
Puss!

Perfekt lördag

Jag ser sol för första gången på hundra år känns det som! Härliga tider. Dock saknar jag trycket i min dusch i Kalmar lite grann...men det är väl också det enda just nu.
I morse såg jag också att jag inte kollat min mobil sedan igår förmiddag, och det mina vänner, det hör definitivt inte till vanligheterna. Skönt var det förstås.

Idag ska jag intervjua farfar, eller snarare, jag ska be honom berätta om sitt liv och skriva ner det. Lär inte behövas så överdrivet mycket frågor, för han tycker om att babbla lika mycket som jag.
Sen ska jag och pappa övningsköra, utan att ha ihjäl varandra den här gången. Tror vi kan lyckas riktigt bra!

Nej hörni. Nu ska jag dricka upp mitt te och fortsätta blicka ut över liseberg i höstskrud. Ser rätt mysigt ut faktiskt med attraktionerna och alla gula löv...

Puss!

Åka hem? Åka hem!

Imorgon bitti åker jag hem. Ska bli så fantastiskt skönt. Planerna för helgen hittills:
  • Fika med Tess, Sarah o Co imorgon vid 13
  • Intervjua farfar på lördag
  • Äta kallops på lördag kväll (den mamma o pappa gör är helt fantastisk, det vattnas redan i munnen)
  • Tänker låta mamma gegga i röd färg i mitt hår, det är liksom för...brunt
  • Övningsköra
  • Krama mormor hårt hårt hårt (eller ja, länge och mycket iaf)
  • (förhoppningsvis) Gå en härlig långpromenad i skogen
Blir riktigt bra. Är tillbaka i Kalmar på tisdag eller torsdag. Har inte bestämt mig riktigt än, men vi hörs såklart i helgen!

Puss och Godnatt!

Jag hörde sånger i mitt huvud men dem kom aldrig ut...

Melissa Horns nya album är fantastiskt. Jag älskar henne, hennes texter, hennes låtar. Lyssna på den här till exempel:



Lyssna på hela nya albumet här. Jag lovar, du blir inte besviken.

Hon spelar den 29e november i Göteborg. Jag har insett att jag måste vara där.

Puss!

Hur man vet att man är trött

Hur vet man att man är trött? Man har klockan på 10 och vaknar 12.30.

Nu blev plötsligt dagen lite stressig, för jag ska ha hunnit ner till stan och fotat något på temat "staden vid havet", och sedan vara i skolan klockan 17. Men samtidigt orkar jag inte hetsa upp mig, bilderna är mest för min egen skull, och just nu har jag fokus på tåget hem som går klockan åtta imorrn bitti. Hallelujah!

Nej..om man kanske skulle ta och gå upp då...men sängen är ju så skööön...

Graffitipics



Fotade ju som sagt Kriss igår. Här är två bilder. Kvallen är bättre på min dator, och där ser det inte så fejkat ut med hennes smurfblå strumpisar. Bara så ni vet, jag är liksom medveten om det. Men men. Jag tkr om dom iaf!

Yrvaket yrväder?

Såhär ser man ut när man vaknar, 9 gånger av 10, om man heter Ida. Jag kan tydligen inte sova på ett sätt som inte gör mitt hår till ett skatbo...


Sköljmedel

Fick just sanera halva min hall från sköljmedel. Så går det när man tappar flaskan med korken först. Dessutom luktar det verkligen inte gott outspätt. Det luktar liksom, sunkigt, även om det luktar jättegott sen när det gått i maskinen. Konstigt.

Det är kallt på riktigt här i Kalmar nu. När vi cyklade hem trodde jag att jag skulle trilla av cykeln för jag skakade. Trots tumvantar, höstjacka, halsduk, luvan på och dragkedjan uppdragen ända upp. Dags för två lager stumpbyxor istället för ett, helt klart. Och här trodde jag att "wool mix" betydde att dom skulle vara lite varmare. Jo pyttsan...

Nu ska jag ta tag i min lägenhet, så här får ni en bild som får mig att le varje gång jag ser den, för hur söt är den inte?

infinitebutterflies



Home sweet home

Fy. Idag är en riktig längta-hem-dag. Snart är det fredag. Snart!

Julledighet? Ha.

Häromdan fick vi reda på att vi inte får någon julledighet för det är någon djävulskurs just då (ja, jag hatar den innan den ens börjat). När man inte själv kommer sig för att protestera, är det ju bra att man har klasskompisar som gör det...:

"Ingen julledighet? Jag hoppas det här är ett dåligt skämt."

"Ojdå! Det var ju inte så skoj alls!
En liten undran bara? "Alla vita dagar är kursdagar och förläggs med undervisning" osv.
Julafton och Nyårsafton är väl vita dagar? Det är alltså tänkt att vi ska plugga då?
Vad hände med det här med att familjen kom i första hand då..
Nåväl, det blir nog en spännande kurs, ser specifikt fram emot de jätteintressanta böckerna!
God Jul och Gott Nytt År!... nej just det, vi ska ju plugga då!"

Jag dog lite (ja det kan ha något att göra med att jag har dålig humor på morgonen).

Väntar med spänning på svaret, som jag självklart hoppas postas offentligt det med.



Måndag.


Nej nej nej. Jag har inte tid att bli sjuk nu.
Vaknar med skitont i halsen och näsan är halvtäppt. Hoppas det reder sig med en kopp te och lite frukost. Skulle fotat Kriss idag, men smidig som jag är sov jag lite för länge, så det får troligtvis bli imorgon istället. Och då måste det bli, för på kvällen ska fotona diskuteras med vår lärare.

Idag ska vi till skolan och börja redigera tidningssidor till inlämningen på onsdag. Hoppas på att bli typ 75% klar idag så det inte är så mycket som ska fixas imorgon. Dessutom är det radiopremiär ikväll. Muttation är tillbaka! Men är min hals såhär så paxar jag kontrollrummet och spakarna! Ha!

Pusspuss!

Lördagsfest

Igår var det balkanfest på Söderport. Vi var såklart där och svängde våra lurviga.
1010
Förfest hos Maggie, såklart! Ibland kan jag sakna min gamla lägenhet bara för att vi hade så sköna förfester där. Men det var väl iofs det enda som var bra med den...
1010





Ja, lite egobilder. Mest för att jag älskar min gröna kjol så mycket och tyckte min rosa rosett var så himla fin!
(och det här är dom bilder jag än så länge pallat fixa i PS...)

Puss!

These damn things are hotter than a stiff cock!

JulieJulia

Efter att ha suttit hos Kriss en stund efter bion och hetsätit B&J's, pratat och fönstershoppat på diverse webshoppar är jag hemma.

Tycker alla borde se Julie & Julia, perfekt söndagsfilm! Sen att jag säkert blir förkyld för jag glömde mössan i all hast kan vi ju ignorera. Nej, nu kom mitt neggo fram igen, håller på att försöka förtränga henne till någon mörk vrå i mitt huvud. Det går sådär, just nu i alla fall.

Ska avnjuta mitt te nu (alltså, har ni inte smakat Twinings "Apple, Cinnamon & Raisin" gör det nu, den är diviiine!) och planera lite inför plåtning av Kriss imorgon. Hade från början massa idéer och nu vet jag inte riktigt varken ut eller in. Men äsch, det löser sig.
Puss!

Ja, rubriken är ett filmcitat...

Bio.

Jag ska tydligen på bio. Och jag är snart sen. Vet knappt ens vilken film vi ska se. MEn den är nog bra.

Puss!

Då kör vi!

Ja, då kör vi igen då. Hoppas blogg.se och jag ska komma bra överens så jag inte får lust att flytta igen. Jag lovar, ska göra mitt bästa så ni slipper flytta efter mig hela tiden!


Har du bloglovin? Följ mig vetja!

RSS 2.0