Nagelstenar...


Aldrig mer. Men nu är mina fingrar söta till skolstarten imorrn iaf. Någon mer än jag som gissar att de trillar av i duschen imorrn bitti?

Natti natt!


Är det snart ett år sen?

På onsdag börjar skolan, och det ska bli fantastiskt roligt. Kliar i hela mig efter att få sätta igång nu. Men först - en helt ledig söndag som bara ska vara mysig. Nagelmålning, långdusch och annat lyx. Sen blir det nog lite poetry slam ikväll, aldrig varit på och man måste ju testa. Tror det kan vara mysigt.

För övrigt är livet fint. Tänkte häromdagen på att om lite mindre än tre månader är det ett år sedan jag flyttade tillbaka hem från Kalmar. Ett år. Vad fort det gick. Och vad mycket som hänt. Både på insidan och utsidan.


Jo, det här är bra.

Det känns som en optimal kväll när man ska fika med sina flickor, och sen få somna bredvid sin favoritperson. Jo, det här är en bra dag.


Gruff

Jag var okej med lite höstkänsla i luften. Men det behöver ju inte blåsa isvindar och regna för det? Morr.

Nu ska jag sluta innan det här blir en bitter väderblogg...

Redan?

Något i luften är annorlunda. Jag har kännt det komma i veckan. I regnet och blåsten som varit. Men idag skiner solen för fullt, men ändå är det den där lilla kylan i vinden, och den där lilla lilla annorlunda skiftningen i luften. Det är friskare på något vis. Knappt märkbart, men det är där i bakgrunden. Jag trodde inte det skulle bli höst redan. Men den har faktiskt börjat smyga sig på...

Trötter!


Nu är jag ungefär såhäääär trött. Men också otroligt harmonisk. Trevlig känsla, minst sagt. Känns lite som att jag återigen väntar på det där som ska komma och förstöra allt, men hoppas det håller sig borta även denna gång *knacka knacka ta i trä*

Dags att ta sig i kragen och slänga ner lite saker i min väska. Som det känns som om jag bor i för tillfället. Längtar efter en egen lägenhet, ett eget hem rättså väldigt mycket just nu.

God natt gott folk!

Gnällkärring? Jag?

Det är första dagen jag står med riktig tjocktröja i affären. Kan vi inte få en vecka till med sommar, åtminstone? Det är faktiskt bara augusti än så länge...dags o joina gnällkärringarna och hoppas vädergudarna lyssnar!


Den också, så jag kan välja. Och den, ifall jag inte känner för någon av de andra två...

Jag ska packa ner lite klädesplagg till imorgon för att kunna sova hos han den fina som får mitt hjärta att slå extraslag. Någon dag, eller kanske två eller några eller så. Jag måste välja kläder. Jag kan inte välja. Jag drar ner två klänningar för att ha någon valmöjlighet. Och ett par jeans och en topp om det är riktigt skitväder. Det slutar med att jag slänger ner ännu en klänning. Bara för att kunna välja.

Någon som känner igen sig? Eller är jag allvarligt sjuk?


Tur att klänningar knappt tar någon plats!


Som det ska vara

Nu är det som det ska vara. Och jag sov gott i natt.

Bättring, Spotify!

Förresten...är det någon mer än jag som tycker det är lite märkligt att spotify visar låtar som man spelat EN gång som "top tracks"...fattar inte grejen.

Jao jao.

To do

Idag har vi tittat på en lägenhet som jag så hemskt hemskt förfärligt gärna vill bo i. Hoppas vi får sålt våran imorrn och att den här inte går upp så mkt. Hoppas hoppas!

Ikväll ska jag:
  • Måla naglarna, jag förnekar att de egentligen itne är tillräckligt långa ännu. Och jag saknar turkosa fingertoppar.
  • Grilla med mor, far o mormor
  • Städa
  • Hitta mina cykelnycklar
  • Kanske kanske titta på Adventureland

Låter som en söndagskväll som passar mitt tillstånd ganska bra idag.

Toodles!

Mina tankar snurrar bara på en sak just nu: Du, du, du, du, du...

Mysig födelsedagsförfest hos Sarah idag. Men eftersom jag var klar för sängen redan innan jag kommit upp imorse, blev jag lyxigt nog hämtad redan klockan halv tio. Nu ligger jag i sängen och om en stund ska jag nog försöka sova. Du ringde för en stund sedan och det var så skönt att höra din röst. Imorgon eller på måndag får jag se dig igen. Shit jag låter som en extremt needy girlfriend nu, men det är jag faktiskt inte. Bara saknig. På ett sätt jag aldrig varit förut.

Håller ni tummarna tillsammans med mig för att det blir imorgon?

Sov gott o dröm sött!

Insomniac

Jag kan inte sova. Igen. Jag orkar inte. Kommer vara död imorgon. Igen.

Dags för ett nytt försök. Låt oss hoppas att lugnet, ron och sömnen infinner sig. Pronto.

När du skriver DET ordet slåt hjärtat tio extra slag...

Ännu en jobbvecka avklarad! Morgondagen räknar jag inte på samma sätt, det är ju ändå helg! Sen har Sarah födelsedagsfest och det ska bli så himla mysigt. Hoppas jag inte blir utgångssugen bara, mitt pass gick ut idag och jag missade liksom att hämta ut mitt nya...ehurrm.

Nu ska jag tvätta fejsan o sånt och sen är det läggdags. Hoppas jag kan sova idag och inte är sömnlös till klockan 02.30...

Tjingeling!

Imorgon är du i Sverige igen...

She's back!

Efter en rätt lång dipp, för att vara mig, är gamla Ida nästan helt tillbaka igen, och det känns fantastiskt skönt!!

Hade väl inte så mycket mer att säga egentligen. Haft en mycket trevlig kväll hos Olli med ALLA flickor som omväxling, riktigt roligt att det klaffade :). Tiden sprang iväg och nu är det plötsligt fredag imorgon. Skönt att tiden går fort även om den går alldeles för långsamt!

Sov gott med er!

Kanonen, Höjdskräcken, Uppswinget och Balder

Efter en kväll på Liseberg med mor, far, kusin och farbror är jag helt färdig. Och då åkte jag ändå bara fyra grejer...jag säger då det.



Nu är det sovdags, jobb imorgon igen. Sen mys med flickorna på kvällen hos Olli, välbehövligt. Både välbehövligt att träffa dem, och att jag får något att göra, jag är nämligen fruktansvärt rastlös för tillfället. Tur att jag vet anledningen.

Nu ska jag sova.

Nighty!

Det är jobbigt att räkna ner när
man inte har en exakt dag att räkna ner till...
det blir liksom så många alternativ...

Inception

Dags för bio med min fina Sarah ♥! Det blir Inception och jag har laddat upp med en liten pringles, en liten ostbågar och om det inte skulle räcka har jag även en rompadda i packningen. Gottt!

Later!

Wiii!

Senast tisdag nästa vecka! Inte senast onsdag! Bästa nyheten idag! Happii!

Kommerintepånågonrubrik

Idag har jag gjort precis så man inte ska göra. Jag har legat i sängen länge o ätit frukost o kollat på film, sen suttit på sängen o målat naglarna, städat smyckesskrinet etc...det kommer bli lätt att somna ikväll, ehurrm...

Ska kanske ta och fortsätta "spa-temat" jag börjat med och ta en dusch och peela benen o sådär, får se om jag pallar. Någon powerwalk lär det knappast bli. Det får bli imorgon typ.

Nu ska jag försöka komma på något vettigt att göra resten av kvällen. Är otroligt rastlös.

Kvavack!



Hittade ett par gamla tåseparerare från Ullared i min låda så jag tänkte att varför inte använda dom? Hihi.

Kvack o hej!
(Ja jag har dålig humor idag)

In Neeeeeew York

Bra, fin och trevlig kväll igår. På många många sätt.

Nu - frukost och SATC 2, jag är ledig idag!!!

Det är mycket känslor nu...bra känslor

Sakna.

Jag har gjort något jag aldrig gjort förut. Hihi.

Och jag trodde inte man kunde sakna någon med både kropp och själ såhär mycket. Kom hem!

Ja, jag har tillåtit mig själv att falla nu. Hårt.

RSS 2.0