Hejhejhallå


Hej från mig och min sängtapet!

Hantverkare. Varför gör dom aldrig det dom ska när dom ska göra det? Man blir så trött. Tänk vad mycket tid dom skulle bespara både sig själva och oss andra om dom bara gjorde saker när det var bestämt. Men men, det kommer bli fint när det blir gjort iaf, och det är egentligen huvudsaken!

Snart dags för skola, sedan får vi se vad dagen leder, strax är min spis inkoppla, yay!

Nu ska jag kalla ett nytt ställe för hemma. Ett ställe som är bara mitt. Konstigt, roligt och skönt på samma gång!

Inflyttad!

Kort lägesrapport. Och många utropstecken.

Det kommer byggas balkong till min lägenhet! Till sommaren kan jag grilla! Underbart att folk röstade ja. Åh åh åh. Det är stora balkonger också. Wiii! Om det nu bara kunde komma in kontakter o strömbrytare ordentligt så man kan bo där skulle det ju vara toppen, håll tummarna för torsdag eller fredag...nästan alla mina grejer är ju redan där. Och soffan, jag älskar min blommiga soffa!

Så. Entusiastiskt inlägg idag.

Hermeneuvaddå?


Såhär glad är jag över kursboken jag läser för tillfället. Som skall vara utläst innan jag somnar ikväll. Yay. Not.

Något som däremot är yay är att jag flyttar in i min lägenhet på lördag om allt går som planerat, håll tummarna för mig!


Söndagar. Det var längesen jag hatade dem nu.

Okej, läppstiftet åkte av strax efter jag gjort inlägget. Kvällen blev jättetrevlig (även om vi inte är helt säkra på att det var lamm i vår middag). Och, hur bra är det att världens bästa pojkvän har typ världens bästa bror?! Nu - dusch, sen lägenhetsstädning och sedan kramas med finaste. Livet är oförskämt bra just nu.

Läppstift och målarfärg


Inte varje dag man har både målarfärg i halva håret och läppstift och mascara på sig samtidigt. Heh. Intresseklubben antecknar? Jaja. Indiskt ikväll med S och bror, sen blir det nog en kväll/natt på stan. See you out there!

En mamma till en hora

Jag, mor och far åt middag på en restaurang som hette Hormamma idag. Fast på Spanska. Men ändå, jag gillart!

Countdown

Nyslipade golv som är helt perfekta. Väggar med nedrivna tapeter som kommer bli perfekta. Underbara fondtapeter som ligger och väntar. Det är fortfarande bara lägenhetstankar i mitt huvud, men nu börjar det arta sig. Nästa lördag flyttar jag! Yay!

RSS 2.0