SÅ GOD!!!

Alltså, jag gjorde den här kakan i måndags och den är så förbannat god! Att det inte är något bakpulver i gör den seg och trevlig. Jag åt just upp den sista..ja fjärdedelen ungefär på nästan ett bräde. Mums för min totalt stekta hjärna. Nu orkar jag nog plugga lite till!
2 st ägg
2,5 dl vetemjöl
1 tsk kanel
2 dl hallon
50 g smör
Vispa ägg och socker pösigt. Rör ned mjöl och kanel. Smörj och bröa en rund form, 24 cm i diameter, och häll i smeten.
Strö över hallonen och täck kakan med tunna skivor smör hyvlade med osthyvel. Grädda kakan i mitten av ugnen i 25 minuter.
Eget tips: Mät inte upp smöret. Hyvla upp bara och se till att det täcker kakan, det är huvudsaken. Frusna hallon går lika bra som färska.
Kommentarer
Postat av: nabos babo
Mer promiskuösitet på bloggen !!! inte så mycket recept och hemmastuff !!
Postat av: Idahoe
Pffft. Nästa helg ska du få se på promiskuitet! devilsmiley
Postat av: -......-
Uuuuuuuuuuuuuh like på den asså !!
Trackback